Likeri Damičević

Poštovani,
ovim putem Vam želimo, u duhu nadolazećih, uskrsnih blagdana predstaviti prigodne poklone našeg Obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva.

U našim voćnjacima uzgajamo kupine, maline, aroniju, dud, jabuke,višnje, dunje, šljive. Ručno ih beremo, čistimo, prerađujemo, te ih maceriramo za domaće likere ili ih ostavljamo na fermentaciji za voćne rakije. Sve domaće likere i voćne rakije proizvodimo na tradicijske načine, a destilacija se obavlja u bakrenim kotlovima.

https://likeridamicevic.com/proizvod/poklon-vrecica/

U ponudi imamo likere od kupine, maline, dunje, aronije, meda, jabuke-zimski, višnje , te voćne rakije šljive, loze, aronije, dunje, jabuke te travaricu.

Za prigodne trenutke, kao što su druženja s dragim ljudima ili prigodno darivanje poslovnih partnera, suradnika i uposlenika, slobodni smo Vam ponuditi nekoliko oblika poklon paketa koji su napravljeni od naših domaćih proizvoda.

Nadamo se da ćete u nama prepoznati svog budućeg poslovnog partnera, te nam dati priliku da Vaše svečane trenutke učinimo još svečanijima i tako zajedno pričamo jednu lijepu domaću priču.

Za sve upite i prijedloge suradnje, pogledajte našu ponudu ili nas kontaktirajte putem kontakt forme.

Za OPG Damičević nositelj OPG-a
Dalibor Damičević

Skip to content