Likeri Damičević

Proizvodi

Destilerija

Dobra kapljica domaćeg pića neizostavni je dio većine važnih događaja u životu svakog pojedinca. To je dio naše tradicije, naše kulture i načina življenja. Ako je dobra kapljica proizvedena na tradicionalan način, čuvajući kvalitetu i voća od kojeg se pravi, ali i kvalitetu finalnog proizvoda, onda dobra kapljica postaje DOMAĆA kapljica, i tu počinje naša priča.

U potpuno obnovljenim prostorima 2021. godine otvorena je naša nova destilerija. U njoj se obavlja  proces proizvodnje domaćih likera i voćnih rakija, i to od samog početka, pa do finalnog proizvoda.

To znači da u destileriji postoji zaokruženi proces fermentacije voća, destilacije i dobivanja voćnih rakija, kao i maceracije voća i izrade domaćih likera.

Izdvojeni proizvodi

Najprodavanije

S našeg Obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva izlaze gotovi proizvodi, etiketirani i upakirani u moderan dizajn koji je sklop tradicije i grafičkog napretka.

Koristeći prednosti modernog života spajamo održivost, ekologiju i tradiciju. Upotrebljavajući solarnu obnovljivu energiju, želimo dio svojeg gospodarstva učiniti energetski samoodrživim.

Ljepota tradicije i korisnost modernog mogu ići ruku pod ruku, te u tom smjeru želimo u budućnosti usmjeriti i naše Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo. Čuvajući tradiciju u modernom okruženju želimo pričati svoju DOMAĆU PRIČU.

Pogledajte naše proizvode

Prijavite se na NEWSLETTER

Prvi saznajte za sve aktualne ponude naše destilerije

Skip to content